Voluntariat lingüístic

El Centre Carles Salvador és el centre de referència en l’ensenyament del valencià. Des de fa més de quatre dècades hem format diferents generacions en la nostra llengua i en el respecte cap a aquesta.

De manera presencial, ja siga a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània o a la xarxa de Casals, hem propiciat les trobades lingüístiques que han facilitat la immersió al nostre alumnat, amb la formació de moltíssimes parelles lingüístiques.

Ara us presentem la nova plataforma del nostre servei de voluntariat lingüístic per al nostre alumnat a distància i per a qui ho desitge, disposarem d’un voluntariat lingüístic virtual.

La conversa és un dels instruments més efectius per a l’aprenentatge d’una llengua. Per això, tant si voleu aprendre-la, com si voleu col·laborar-ne en l’aprenentatge amb aquelles persones que volen conèixer-la, us animem a participar-hi.

Intercanvi lingüístic

Presencial o En línia

Escull, en tot moment, de quina manera vols participar en el projecte…

Per temàtica

¿T’agrada parlar de…

llibres i literatura?… cinema?… música?… art?… esports?… cuina?… viatges?… història?… les nostres ciutats?

Tenim voluntaris per als diferents àmbits de conversa.

Llocs de trobada

Acció Cultural posarà a la vostra disposició les eines de suport necessàries per a l’intercanvi: espais de trobada, tant físics (Octubre CCC, casals, delegacions,…) com en línia.

Aprèn el valencià!

És la millor manera d’integrar-s’hi.

És una oportunitat única per arribar a conèixer i comprendre la cultura pròpia.

Per què recórrer a una parella lingüística?

Et permetrà la immersió en el valencià de manera que et farà vèncer la timidesa i guanyar seguretat a l’hora d’usar-lo en qualsevol situació real.

Accelerarà el teu aprenentatge.

Per què ser voluntari?

Ajuda la gent que vol aprendre i parlar la nostra llengua. Malauradament hi ha moltes més persones interessades en aprendre-la que en ajudar-los.
Transmet-los l’estima i el respecte per aquesta.

Assignació de parelles

Tingues present que la demanda és superior a l’oferta i que, en ocasions, l’assignació d’una parella lingüística no serà immediata. Mentrestant organitzarem altre tipus d’activitats i trobades perquè pugues practicar la conversa.

Temàtiques

Si ens dius les temàtiques de les quals prefereixes conversar, t’inclourem en grups de conversa sobre els temes escollits.

Què ens hi vols preguntar?

¿Tens dubtes del funcionament del nostre voluntariat? ¿T’agradaria saber més coses sobre el servei de voluntariat abans de formar-ne part?
Escriu-nos a voluntariat.linguistic@acpv.cat i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre’t totes les qüestions que ens planteges.

Què necessites?

Necessites començar?

Curs A1 en línia gratuït

Inscriu-t’hi

El programa està obert a totes les persones que vulguen aprendre valencià.

La freqüència de les trobades, així com el lloc triat, serà acordat per cadascuna de les parelles lingüístiques. Nosaltres posem a la vostra disposició la xarxa de Casals d’ACPV i l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Indica'ns quin nivell estàs estudiant en aquests moments
Emplenar solament per a modalitat presencial
Emplenar solament per a modalitat presencial

Disponibilitat

Escriu la franja horària disponible
Escriu la franja horària disponible

Acció Cultural us facilitarà les eines de suport necessàries

Per qualsevol dubte telefona a 96 315 77 99 o escriu-nos a:

Octubre CCC

Sant Ferran, 12
46001 València

Horari

Matins
9:00-13:30h