Notícia publicada a Vilaweb

L’ajuntament de València, en el seu ple de demà, oficialitzarà que ‘València’ siga l’únic topònim legal de la ciutat, descartant així la versió bilingüe o versions incorrectes, escrites amb accents diferents.

Això ja ho van aprovar tots els grups del consistori el 1996 però aquella decisió mai no es va portar a la pràctica. El nou reglament afectarà també els topònims menors ja que deixa clar en l’article setze que ‘tots els topònims del terme municipal tindran com a única forma la valenciana’.

Ús de galetes (cookies)

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies,cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Close